JMB-Matrassen | Eigen productie sinds 1991
De unieke eigen productie maakt de collectie van JMB Matrassen uniek, op maat en op de wensen van elke klant. De eindcontrole van de matrassen gebeurd door bezieler en stichter Johan Simons en zijn zoon Bjorn Simons.
matrassen op maat
15460
page-template-default,page,page-id-15460,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Eigen Productie

Eigen productie Van Matrassen

JMB maakt alle soorten matrassen in alle soorten afmetingen en telkens met garantie. We hebben een assortiment van meer dan 40 soorten matrassen. De werkwijze en kwaliteit van JMB Matrassen is uniek. Meer dan 25 jaar ervaring kan u terugvinden in elke matras ontwikkeld door JMB.

In onze toonzaal wordt u steeds deskundig bijgestaan en krijgt u persoonlijk advies van Marleen, Bjorn of Johan. Zij staan steeds ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen

Wij maken elke matras op maat en volgens de wensen van elke klant. De productie en eindcontrole van iedere matras gebeurd door bezieler en stichter Johan Simons en zijn zoon Bjorn Simons.

Door het eigen transport van JMB Matrassen worden alle goederen zorgvuldig aan huis bezorgd en geïnstalleerd.

Ons volledige team staat steeds garant voor een zeer goede service. Ook na verkoop kan u nog steeds van onze service genieten.

Onze leuze

– laagste prijzen
– beste kwaliteit
– goede service (ook service na verkoop)
– uitgebreid aanbod
– garantie

Veel slaapplezier!

Het JMB team

JMB Matrassen – Historiek

Jmb is de afkorting van Johan Matrassen Bedrijf en is gestart op 01-01-1991. De bedoeling was destijds om de beste matrassen aan de laagste prijs te kunnen aanbieden aan particulieren.

Door deze leuze steeds vol te houden, hebben we ook in de groothandel naam en faam gekregen. Dit zorgde ervoor dat we onze kwaliteitsmatrassen konden verdelen over België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Rond 2005 sloeg het noodlot toe en werden we genoodzaakt, omwille van een rechtszaak over de naam “Simons”, een deel van onze productie te sluiten. Sinds deze dag hebben we besloten om ons terug te focussen op onze Core-Business, namelijk het produceren van top matrassen aan betaalbare prijzen voor particulieren.

Het geluk werd ons niet gegund en opnieuw sloeg het noodlot toe, ditmaal op 5 februari 2012. Onze productie en toonzaal werden getroffen door brand. Later dat jaar hebben we, door veel steun en hard werken, onze productie en toonzaal opnieuw kunnen opbouwen.

Momenteel telt JMB 5 medewerkers die allen instaan voor een zeer goede prijs, kwaliteit en service. Dit wordt uiteraard mogelijk gemaakt door onze eigen productie. Wij maken alle soorten matrassen in alle soorten afmetingen en dit steeds met garantie.

Buiten onze matrassen bieden wij ook een zeer groot assortiment van boxsprings, bedden, lattenbodems, kussen, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens ea aan.